VOL-VCA

VCA VOL

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan is het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA ( VOL-VCA ) verplicht. Daarmee laat u zien dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en uw de medewerkers.

Waarom VCA VOL?

Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig gewerkt wordt, zodat er geen ongelukken gebeuren. Met een VOL-VCA diploma in bezit weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

Wat houdt VOL-VCA in?

De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen ,het herkennen van onveilige situaties en handelingen, , bedrijfsnoodplan , VCA-certificering en het organiseren van toolboxvergaderingen.

VCA VOL opleiding

Een goede VCA cursus is noodzakelijk om het VOL-VCA diploma te behalen. Tijdens onze cursussen houden wij rekening met de meest recente eind- en toetstermen. Daarnaast wordt het VCA examen afgenomen door een erkende Examencentra VCA.

VOL VCA examen

In onze VCA VOL cursus is ook het VCA examen inbegrepen. U volgt een doordeweekse VCA cursus ( twee avonden cursus, één avond vca examen) en maakt na het cursus het examen zodat u alle cursusstof nog goed beheerst.