Basis VCA cursus (Nederlands)


Met het VCA Basisveiligheid diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die vastgesteld is door VCA. U laat daarmee zien dat u veilig kunt werken. Ook laat u zien dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van anderen en u zelf. Tijdens onze VCA basisveiligheid cursussen komen meerdere onderwerpen aan bod, zoals Wetgeving, Gevaren, risico’s en preventie, Gevaarlijke stoffen, Brand en explosie, PBM en veel meer.

B-VCA cursus en B-VCA examen

Een goede VCA opleiding is noodzakelijk om uw VCA basisveiligheid certificaat te behalen. Tijdens onze cursussen houden wij rekening met de meest recente eind- en toetstermen. Daarnaast wordt het VCA examen afgenomen door een erkende Examencentra VCA. In onze VCA cursus is ook het VCA examen inbegrepen. U volgt een tweedaagse VCA cursus (vrijdagavond & zaterdag) en maak na de cursus direct het examen zodat u alle cursusstof nog goed beheerst. Het Basisveiligheid VCA certificaat is persoonsgebonden. U krijgt van ons het originele VCA diploma en een VCA pasje. Uiteraard wordt uw certificaat na het behalen van het examen geregistreerd in het centraal VCA diploma register. Een VCA Certificaat is tien jaar geldig.

CCV erkend!CCV CODE95 VCA

Bent u beroepschauffeur en wilt u dat blijven, dan bent u verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur CCV nascholing te volgen. Wilt u een VCA cursus bij ons volgen en deze uren mee laten tellen voor uw code 95, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij melden u dan aan bij het CBR. Voor de Basisveiligheid VCA kunt u 7 uur mee laten schrijven, voor de VCA VOL cursus is dat 14 uur! De kosten hiervoor zijn €25,-.

 

We starten onze VCA cursus Basisveiligheid op vrijdagavond om 19:00 uur en eindigen de eerste cursusdag om 22:00 uur. De volgende dag, zaterdag, start de cursus om 9:00 uur en eindigen we de cursus om 17:00 uur. Het examen start om 17:30 uur en duurt tot maximaal 18:30 uur.
Bij goed resultaat ontvang u een VCA Basisveiligheid certificaat en een pasje op creditcard formaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig.
De VCA Basisveiligheid cursus en examen wordt verzorgt op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

300VCA Basisveiligheid cursus en examen
Inclusief 2 gratis herkansingen!
Cursusdagen: Vrijdag 19:00 - 22:00 uur & zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Basis VCA cursus en examen 841 beoordelingen 841 9.1 1 10 EUR 300

VCA Cursus basisveiligheid agenda

Momenteel hebben wij helaas geen ingeplande cursus. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij een cursus inplannen.