Bent u 50 jaar of ouder, heeft u een WW uitkering en wilt u certificaten behalen om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Dan kunt u bij OBA Opleidingen gratis uw heftruck, reachtruck of VCA certificaat halen! Dit kunt u doen door een ingevulde scholingsvoucher van het UWV in te leveren bij uw werkcoach van het UWV.

Het volledig ingevulde en door uzelf en door ons ondertekende en bestempelde scholingvoucher kunt u dan inleveren bij uw werkcouch of per post versturen naar: UWV - Postbus 57200 - 1040 BC Amsterdam

Opleidingspakketten

Wij hebben voor u opleidingspakketten samengesteld wat u vergoed kunt krijgen via het UWV. Wilt u een andere combinatie met onze opleidingsaanbod? Vraag dan een offerte aan of kom langs bij ons op kantoor. Wij zullen dan samen met u de scholingsvoucher invullen.

Wat is een scholingsvoucher?

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen.

Voor wie is het scholingsvoucher bedoeld?

U kunt een scholingsvoucher aanvragen als u een WW-uitkering heeft en 50 jaar of ouder bent. Ook moet u aan de voorwaarden voldoen. De voorwaarden zijn:

- De aanvraag Scholingsvoucher is uiterlijk 2 weken na uw eerste opleidingsdag door UWV ontvangen.
- U heeft nog niet eerder gebruikgemaakt van deze regeling.
- U heeft een WW uitkering en bent 50 jaar of ouder.

U heeft goedkeuring gekregen, wat nu?

U ontvangt de kosten van onze opleiding op uw rekening. Zodra u het geld heeft ontvangen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Dit kan via onze website of op onze kantoor (werkdagen van 9:00 -17:30).