Ons cursusaanbod


  • Toon alle cursussen
  • BHV
  • Heftruck
  • Hoogwerker
  • Reachtruck
  • VCA
Toon meer cursussen Toon alle cursussen

VCA, Heftruck of Reachtruck cursus nu extra voordelig met onze combinatiepakketten!

 

  Bekijk alle tarieven en pakketten      Bekijk cursusagenda

Komende opleidingen en cursussen

There are no up-coming events

Zij kozen voor VCA.org


VCA Cursus en VCA examen bij VCA.org

VCA.org is dé specialist in veiligheidsopleidingen zoals VCA basisveiligheid, VCA VOL of VIL VCU. Tevens heeft VCA.org zich gespecialiseerd in het trainen en opleiden van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck of een hoogwerker.

VCA Cursus Klassikaal

VCA.org verzorgt al haar VCA cursussen en overige cursussen klassikaal. Zo heeft de kandidaat goede interactie met de docent en wordt hij of zij vakkundig begeleid naar het VCA examen. Alle moeilijkheden van de kandidaat wordt uitvoerig besproken en uitgelegd met praktijkvoorbeelden.

Spoed VCA

VCA met spoed nodig? Bij VCA.org is dit geen probleem! U kunt bij VCA.org wekelijks terecht voor de VCA Basisveiligheid cursus en examen in het Nederlands en in het Turks! Ook kunt u overige examens zoals de VCA VOL, VIL VCU, VCA Hongaars, VCA Pools of VCA Roemeens wekelijks bij ons afleggen!

Wekelijks Heftruck cursus en Reachtruck cursus

Bij VCA.org hoeft u nooit lang te wachten om een cursus te volgen. VCA.org verzorgt wekelijk de heftruck cursus en reachtruck cursus op dinsdag en woensdag. Zo heeft u snel uw papieren op zak!

Kwaliteit gegarandeerd!

VCA.org hecht veel waarde aan de kwaliteit van de cursussen. Om die kwaliteit te waarborgen is VCA.org ISO 9001:2008 gecertificeerd en is aangesloten bij het CRKBO en het NRTO.

 crkbonrtostoofISO 9001 2008