Reachtruck cursus

Tijdens onze basisopleiding “veilig werken met de Reachtruck” leren wij onze kandidaten om een reachtruck veilig te besturen en te beheersen. Met onze ruime praktijklocatie leren de kandidaten diverse vaardigheden te beheersen op een zo veilig mogelijke manier. Onze leermethode is gericht op de praktijk en de veiligheid. Tijdens onze praktijkcursussen leren wij de cursisten om alle mogelijke gevaren te herkennen en te voorkomen. Door onze goed opgebouwde cursus leren ook de onervaren kandidaten de reachtruck juist te besturen en te bedienen.

De cursus sluiten wij af met een theorie en een praktijkexamen. Indien de kandidaat niet slaagt voor het examen (praktijk of theorie), dan heeft de kandidaat nog 2 gratis herkansingen. Een tweede cursusdag wordt dan ingepland met de cursist.

We starten de cursus op woensdag om 10:00 uur en eindigen de eerste dag om 16:00 uur. Ervaren kandidaten slagen in 1 dag. De niet ervaren kandidaten kunnen kosteloos een extra cursusdag volgen. Een extra cursusdag wordt samen met de kandidaat ingepland.
De reachtruck cursus sluiten we af met een theorie en een praktijk examen. Bij voldoende resultaat ontvang de deelnemer een certificaat en een pasje. Het certificaat "Veilig werken met de reachtruck" is 5 jaar geldig.
De heftruck cursus en examen wordt verzorgt op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

heftruck opleidingBasisopleiding "Veilig werken met de Reachtruck"
Cursusdag: Woensdag: 10:00 - 16:00 uur 

Reachtruck cursus

Reachtruck cursus 297 beoordelingen 297 8.5 1 10 EUR 100

Reachtruck cursus agenda

Momenteel hebben wij helaas geen ingeplande cursus. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij een cursus inplannen.