Hoogwerker cursus

hoogwerker cursusDeze cursus is gericht op medewerkers die werken met verschillende soorten hoogwerkers. Dit kan gaan om schaar-, telescoop-, knikarm hoogwerkers of verticale hefmasten. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteedt aan het veilig werken met de betreffende hoogwerker.

Voor een examen volgens de de SSVV Opleidingengids zal er per type hoogwerker een apart examen plaatsvinden. Voor een examen zonder SSVV Opleidingengids is dit niet nodig.

Voorwaarden voor toelating:
minimale leeftijd 16 jaar
minimale leeftijd 18 jaar (bij SSVV Opleidingengids)

Cursusduur:
2 dagdelen met aansluitend examen. (eventueel volgens de SSVV Opleidingengids)

Geldigheidsduur:
Het hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig.

hoogwerker cursusCursus "Velig werken met de hoogwerker"
Cursustijden: 11:00 - 16:00 uur

We starten onze hoogwerker cursus op zaterdag of zondag om 11:00 uur en eindigen de cursus om 16:00 uur. Het examen zit hierin inbegrepen.
Bij goed resultaat ontvang u een hoogwerker certificaat en een pasje op creditcard formaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Een hoogwerker SOG certificaat en examen is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
De hoogwerker cursus wordt verzorgt op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

Hoogwerker cursus 131 beoordelingen 131 8.9 1 10 EUR 250

Hoogwerker cursus agenda

Momenteel hebben wij helaas geen ingeplande cursus. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij een cursus inplannen.