Heftruck cursus

Tijdens onze basisopleiding “veilig werken met de heftruck” leren wij onze kandidaten om een heftruck veilig te besturen en te beheersen. Met meerdere heftrucks en een ruime praktijklocatie leren de kandidaten diverse vaardigheden te beheersen op een zo veilig mogelijke manier. Onze leermethode is gericht op de praktijk en de veiligheid. Tijdens onze heftruck cursus leren wij de cursisten op alle mogelijke gevaren te herkennen en te voorkomen.

Door onze goed opgebouwde heftruck cursus leren ook de onervaren kandidaten de heftruck juist te besturen en te bedienen.

De cursus sluiten wij af met een theorie en een praktijkexamen. Indien de kandidaat niet slaagt voor het examen (praktijk of theorie), dan heeft de kandidaat nog 2 gratis herkansingen.

We starten de cursus op dinsdag om 10:00 uur en eindigen de eerste dag om 16:00 uur. Ervaren kandidaten slagen meestal in 1 dag. De niet ervaren kandidaten kunnen kosteloos een extra cursusdag volgen. Zij worden de volgende dag, op woensdag om 10:00 uur verwacht.
De heftruck cursus sluiten we af met een theorie en een praktijk examen. Bij voldoende resultaat ontvang de deelnemer een certificaat en een pasje. Het certificaat "Veilig werken met de heftruck" is 5 jaar geldig.
De heftruck cursus en examen wordt verzorgt op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

heftruck opleidingBasisopleiding "Veilig werken met de Heftruck"
Cursusdagen: Dinsdag 10:00 - 16:00 uur & woensdag: 10:00 - 16:00 uur 

heftruck cursus actie

Hetruck cursus 1197 beoordelingen 1197 8.6 1 10 EUR 100

Basis heftruck cursus agenda

Momenteel hebben wij helaas geen ingeplande cursus. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij een cursus inplannen.